Perspektiv

Vi tar vår egen sida och vi gör det nu

Sverige är dött.
Länge leve Sverige.

Så inleder The Golden One sin senaste video där han konstaterar att det gamla Sverige inte kommer tillbaka men att det i detta finns oanade möjligheter då ett vakuum uppstått. Budskapet är att tidslinjen vi lever i kan bli den mest fantastiska någonsin. Om vi är allvarliga med vår metapolitiska kamp måste vi också axla ansvaret att sätta ihop bitarna till det som kommer att bli den nya svenska kulturen. Det är ett enormt ansvar som måste diskuteras utan att för den sakens skulle övergå i något esoteriskt lajvande. Min inställning t.ex. är att jag vill se ett vitt galaktiskt imperium, jobbat för att återgå till en etnostat, men insett att vi först måste återupprätta en slags svensk tribalism. Rymdimperiet får således skjutas på framtiden. Drömmen och viljan att nå dit räcker dock för att få oss att fortsätta kämpa vidare.

En dag, en dag kommer vi vara rymdvikingar fam.

Sverige håller på att övergå från en nation med ett folk till en stat med hundratals olika folkgrupper. Detta medför att vi på sikt kommer hamna i ett läge där svenskar går från klar majoritet till en svag majoritet eller till och med en minoritet. Ska jag vara ärlig så ser jag detta som ett trovärdigt scenario. Det står tydligt att de horribla konsekvenser som den etniska mångfalden medför sig inte kommer att leda till något uppvaknande i de breda folklagren(VAKKNA SVERIGE/40-talistpostning). Åtminstone inte den typ av motreaktion som är nödvändig. Detta är logiskt då det i ett atomiserat samhälle inte finns en grupp att försvara och således saknas det en kollektiv motreaktion. Det atomiserade Sverige klarar på sin höjd av minsta motståndets försvar som består av kramar och kärleksbudskap.

Istället för att bli svartpillrad och se vårt land som förlorat måste vi bereda oss på omständigheterna och använda detta till vår fördel. Sentimentalitet är troligen en av de mest destruktiva och handlingsförlamande tillstånden vi kan befinna oss i. Faktum är att en minoritet är mer etniskt medveten och dessutom mer benägen att ta sin egen sida. Vi har troligen alla upplevt situationer där du och en annan person varit de enda svenskarna. Det kan ha varit på bussen, tunnelbanan, väntrummet på ett sjukhus eller liknande. I såna situationer känner man ett slags släktskap till den enda vita personen i ens närhet. Och släktskap förpliktigar.

För att säkra en existens för vårt folk och framtid för våra vita barn måste de män och kvinnor som är passiva konsumenter övergå till att i högre grad börja bli operatörer. Du som läser detta har troligen ett IQ-snitt som gör dig smartare än större delen av den svenska befolkningen, det är så det brukar se ut bland althögern. Använd dig av ditt försprång, hög intelligens ger dig fördelar inom samtliga områden. Även om du saknar det försprånget så kan du kompensera genom hög disciplin och vilja. Låt nationaldagen bli ett tillfälle att avge ett löfte till ditt folk och till ditt land som du ska uppfylla under det kommande året. Möjligheterna är närmast oändliga, nedan en lista på saker du kan göra redan idag:

 • Gör ett pro-svenskt inlägg på dina sociala medier där du tar din egen sida.
 • Har du ett metapolitiskt projekt du länge funderat på? Kör igång, är det något vi kan hjälpa med kontakta oss.
 • Ha som mål att rödpillra åtminstone en person i din närhet inom den närmsta tiden.
 • Sök kontakt med likasinnade, vi har grupper i flera städer som träffas i köttrymden.
 • Donera en slant till dina favoritpoddare/sida/youtubare/etc, pengar ger tid över till mer innehåll.
 • Börja träna, du som är man har inte bara dig själv att försvara utan även din kvinna och dina nära.
 • Säkra de 14, vi måste tänka mindre och ligga mer.

Att vara svensk är ett stort ansvar. Sverige är på alla sätt en av de mest lyckade nationerna någonsin tack vare vårt exemplariska folk. Tanken på att vara svensk ger en svindel och vi verkar tillfälligt ha tappat fotfästet. Det är dags att återfå balansen och uppfylla det syfte som ödet givit oss. Var stolt, var stark, och bli den du är.

Välkommen hem käre svensk.

Då ska vi vända hem
då vill vi dit igen
Till det ställe som
vi ifrån en gång kom
 
För längtan finns
hos folk som minns
Den tid som var
finns i drömmen kvar
 
Nu ska vi vända hem
nu vill vi dit igen
Dit där sommars vind
smeker ömt din kind
 • Josef Juhász

  Stolt ungrare vill visa er respekt! Bra jobbat!

 • thumos

  Några tankar:

  1. Avpixlat och liknande sajter fungerar som en ögonöppnare och inkörsport till en större förståelse för världens ordning. Här måste vi nationalister fortsätta att vara aktiva, skoningslöst kritisera och när så krävs förlöjliga och häckla ”Heja Jimmy SD2018-gänget”. I USA har Alt Right lyckats väl med den här taktiken.

  2. Integration är inte en lösning, tvärtom. Alla som på allvar förespråkar integration av icke-européer i Sverige och Europa är per se ANTIVITA.

  3. Någon form av ”datingsajt” eller äktenskapsförmedlare behövs.

  4. Frikyrkor. Här finns potential då frikyrkorna fortfarande i mångas ögon ses som udda, avvikande och i samhällets periferi. Är du kristen så engagera dig i frikyrkan. Du kanske inte håller med om den speciella kristna inriktningen men här finns en jordmån av traditionella värderingar som bör utnyttjas.

  5. Var positiv och ha förhoppning. Vi måste vara realister men defaitism och ”svarta piller” är kontraproduktivt. Negativ energi är också smittsamt.

  • Håller med fullständigt. Låt Avpixlat och RLM bli inkörsporten för dom ny/yrvakna. Men sedan måste vi radikalisera dom. Valla dem hit, till Red Ice, I&C, Motgift, Nordfront m fl.

  • Lidingöbon

   Bra inlägg! Ja, att bli rödpillrad är sannerligen en stegvis process där det ofta krävs tid för att övertyga sig om etablerade sanningar är felaktiga. Man kan inte ta till sig de mest kontroversiella åsikterna med en gång.

   Så här kan uppvaknandet se ut för många, i grova drag: kritik mot feminism(”män och kvinnor är olika”) -> kritik mot mångkultur(”lär dem att bli svenskar”) -> förespråkande av etnostat(ras, IQ, gruppdynamik etc.) -> erkännande av den judiska frågan

   Här spelar alla till höger om mainstreamkonsensus en viktig roll genom att kunna erbjuda lagom kritiska perspektiv för att attrahera individer på alla nivåer av sin ideologiska utveckling. Vi ska kritisera dessa men inte motarbeta de som drar i samma riktning som oss. Eftersom vi rent objektivt har RÄTT och har verkligheten på vår sida så kommer den stora majoriteten att hamna på hos oss för eller senare så länge som de kontinuerligt exponeras för vår politik(alternativa nyhetersidor/krönikor, youtube, memes, samtal mellan människor).

   Sen vill jag bara instämma i att integration och framför allt assimilation är är förkastligt och en djupt antivit policy eftersom att detta leder till att vita folkgrupper utplånas genetiskt och kulturellt. Det är bara motbjudande S/M/SD-politik.

   Vi har alla de vinnande korten i vår hand, allt vi behöver är bara att få svenskar att inse detta och börja spela. Håll huvudet högt och demoralisera inte vårt folk. Framåt!

  • MartinA

   Jag tror mer på svenska kyrkan faktiskt. Den har en perfekt demografi för oss och har dessutom potential att organisera människor lokalt nu när stat och kommun sviker. Det beror ju på hur man bor men att gå i kyrkan varje vecka är ett toppensätt att träffa människorna i ens samhälle.

 • MartinA

  Wow! Jag har bara tittat på bilderna och känner sången sedan gammalt. Och redan nu är jag imponerad! Bravo! Hur extrasupertoppenbra blir det inte när jag läst texten?

 • Pingback: Har du betalat din blatteskatt, lille vän? – Nordisk alternativhöger()