Kultur

Kvinnorna tar plats inom alt right

De flesta nationalistiska rörelser kritiseras ofta för att vara mansdominerade och inte ha framträdande kvinnor som syns och tar plats. Detta är i sig inget konstigt – kvinnor i allmänhet dras mer till universalistiska vänsterrörelser på grund av de genomsnittliga personlighetsskillnader som existerar mellan män och kvinnor. Men trots detta är det allt fler unga kvinnor som upptäckt modernitetens konsekvenser och vad den postmoderna nihilismen leder till. Vi presenterar därför en lista av internationella Youtube-kvinnor som driver sina egna kanaler för att upplysa människor och sprida alternativhögerns budskap.

Än så länge finns oss veterligen inga svenska kvinnor som driver egna kanaler med innehåll i alternativhögerns linje. Sverige har dock gott om nationellt och traditionellt sinnade och tids nog kommer människor våga ta steget ut i offentligheten. Samtliga kvinnor som nämns nedan är engelskspråkiga och befinner sig runt om i västvärlden. Listan är utan någon särskild rangordning. Gemensamt för samtliga nedanstående är att de bejakar sin europeiska identitet och sitt västerländska arv, och är kritiska till globablisering, mångkultur, jämställdhet och att vita människor ersätts i sina egna länder. Eftersom Youtube har skärpt sin policy för vad man får säga i sina videor har flera av nedanstående fått sina videor demonetariserade (strypta reklamintäkter), vilket gör att flera av dem är beroende av bidrag för att kunna fortsätta leverera en hög kvalité. Stöd därför gärna de kanaler du gillar med en slant eftersom allt som påverkar internationellt (i synnerhet i USA) även slutligen påverkar oss i Sverige. Det är ett kulturkrig som pågår i västvärlden och kvinnorna nedan har valt att positionera sig i frontlinjen.

Är du en kvinna som känner dig manad att skriva om tradition, kvinnans roll, familjen eller något annat som ligger dig varmt om hjärtat? Skicka i så fall ett meddelande till oss via vårt formulär eller på vår Facebooksida!

 

Lauren Southern

Lauren Southern gjorde karriär hos den kanadensiska alt light-kanalen The Rebel där hon snabbt fick en stor publik. Lauren betraktar sig själv som högerlibertarian men har rört sig alltmer ut i alternativhögerns sfär. Vi var flera som följde henne som  insåg att hon börjat intressera sig allt mer för alternativhögerns värderingar och därför inte hade en framtid hos de betydligt tamare The Rebel, och Lauren har inte gjort oss besvikna hittills. Hon är numera frilansjournalist och politisk aktivist och når främst ut till sina följare genom sin kanal på Youtube. Är dessutom juridiskt en man i Kanada samt definierar sin sexuella läggning som ”attackhelikopter”. Det är dock bara en tidsfråga innan hon (eller är det han? eller den? ) går hela vägen och blir identitär då Lauren pratar allt mer om europeisk identitet och bär trädet Yggdrasil som halssmycke. Har rötter i bl a Danmark. Lauren har även skrivit boken ”Barbarians: How The Baby Boomers, Immigration, and Islam Screwed my Generation”. Sist men inte minst: hon har två igelkottar som husdjur.

Lauren Southern på Youtube

Twitter

Swan of Tuonela

Den enda nordiska kvinnan på listan är Tiina, mer känd som Swan of Tuonela, som är bosatt i Finland. Har en kanal på engelska och en på finska och tar upp händelser relaterade till invandringen i såväl Finland som i Sverige och andra aktuella ämnen för västvärlden. Var i Stockholm i början av 2017 för att dokumentera för sina internationella följare och för att se om det är så illa i förorterna som frilansjournalisten Tim Pool visade under sin Stockholmsvistelse.

Hennes kanal är inte alternativhöger hela vägen, men en lagom ingång för den som är invandringskritisk och etnonationalist eller för den som vill ha koll på vad som händer i vårt östra grannland som även det har blivit svårt sjukt av politisk korrekthet.

Har fått äran att ha blivit totalblockerad i Tyskland samt fått videor att hamna i Youtubes så kallade ”limited state” för att hon säger saker som anses vara farliga mot den vänsterliberala ordningen.

Swan of Tuonela på Youtube

Twitter

Tara McCarthy

Mest känd under sin ursprungliga kanals namn, Reality Calls, men nu finns den brittiska Tara McCarthy under eget namn på YouTube. Driver även Virtue of the West Show tillsammans med Brittany Pettibone (se nedan) där de tillsammans intervjuar olika intressanta personligheter. Sänder även live då och då och räds inte för att diskutera kontroversiella frågor som få andra kanaler tar upp.

Driver en websajt som har det gamla namnet Reality Calls Show där alla hennes avsnitt och Virtue of the West finns samlade. Bor numera i USA pga landets starkare skydd av yttrandefriheten genom det konstitutionella first amendment, till skillnad från EU där snaran dras åt mer för varje år som går.

Tara McCarty på Youtube

Reality Calls Show hemsida

Twitter

Brittany Pettibone

Brittany Pettibone är bosatt i Kalifornien, USA, och har ungefär samma upplägg på sin kanal som Tara McCarty som hon även gör intervjuer tillsammans med. Intervjuar även själv författare och andra personligheter samt pratar om betydelsen av tradition. Går man in på Brittanys tveksamt objektiva Wikipediasida står det att hon är ”white supremacist, far-right activist, antisemitic conspiracy theorist, and author” och blivit utpekad av olika rättviseorganisationer, vilket gör att vi inte kan låta bli att älska henne. Författare till boken ”Hatred Day”. Brittany talar även på events för yttrandefrihet och patriotism, som exempelvis ”Free Speech rally på Berkeley universitet vilket blev känt som ”Battle of Berkeley” när AFA dök upp och ställde till med sattyg.

Brittany Pettibone på Youtube

Hemsida

Twitter

Lana Lokteff

Lana är en av de mest framträdande kvinnorna inom alternativhögern genom att hon driver Red Ice Radio/TV tillsammans med Henrik Palmgren, och dessutom har sin egna show Radio 3Fourteen där hon intervjuar och lyfter fram kvinnor från högersidan. Ämnen som diskuteras är allt från tradition till politik, paganism och nationalism. Har ryskt-amerikanskt ursprung och bor halvtid i Sverige och i USA tillsammans med Henrik.

Lana har dessutom sitt eget märke med organiska kläder som går under namnet ”Lana’s Llama”.

Radio 3Fourteens hemsida

Lana Lokteffs hemsida

Twitter

The White Rose

En lite annorlunda kanal jämfört med övriga och har fokus på såväl spiritualism och självförbättring som att knäcka politiskt korrekta myter och lyfta fram europeisk identitet. Mestadels korta klipp som går snabbt att ta till sig. The White Rose är brittisk med sydafrikanskt ursprung vilket gör att hon har en speciell accent få andra har.

The White Rose på Youtube

Twitter

Gab

Blonde in the belly of the Beast

”Blonde”, eller Rebecca som hon heter, bor på Nordamerikas västkust i Seattle och diskuterar på sin kanal allt från tradition till feminism, globalism och islam. Kallar sig själv ”conservative” men ligger närmre alternativhögern än amerikanska ”cuckservatives”. Sänder även en podcast en gång i veckan som heter ”Beauty and the Beta”, vilket även det är en referens till alternativhögern.

Blonde in the belly of the Beast på Youtube

Twitter

Rage after Storm

Ung kvinna från Schweiz som blandar humor och ironi med allvar, allt snyggt paketerat med hög produktionskvalité. Enligt utsago var hon tidigare en rättvisekrigare innan hon tog det röda pillret och blev alternativhöger. Tar upp aktuella politiska galenskaper som skett i Europa och USA och knäcker dem på sitt eget vis. Inte rädd för att vara kontroversiell.

Uppdatering: Rage tog bort sin kanal efter att en annan youtuber vid namn Kraut and Tea, en sk. skeptic, hörde av sig till hennes arbetsgivare så hon fick sparken. Detta efter att hon publicerat en video om rasrealism som Kraut and Tea inte klarade att motbevisa. Det gav även upphov till en rad dödshot mot henne varför hon valde att lämna Youtubescenen. Hennes avsnitt finns dock som backup på varierande ställen.

Twitter

Dreamy Diglot

Förmodligen den mest annorlunda kanalen på listan där HBTQ, feminism och andra politiskt korrekta ”sanningar” sågas med humor, blandat med lite skumma och abstrakta klipp, vilket antagligen kan förklaras med att Dreamy Diglot är konststuderande. Inte renodlad alternativhöger, men Dreamy Diglot är rödpillrad och diskuterar gärna sådant som tokvänstern älskar och hatar att få ifrågasatt. Hennes kanal har än så länge inte så många följare eller videos, men vi ser potential för kanalen så hon förtjänar ett omnämnande. Bosatt i USA.

Dreamy Diglot på YouTube

Twitter

Evalion

Även om kanadensiska Evalions kanal inte är aktiv på YouTube längre så förtjänar hon ett omnämnande pga att hon är så edgy och blev världskänd på kort tid. Evalion var när hennes kanal startades endast runt 17-18 år och lade upp välproducerade videor där hon bland annat hyllade Hitler, pratade om mångkulturens destruktivitet och kombinerade detta med sakliga vetenskapliga fakta, exempelvis demografi. Detta skapade givetvis mycket rabalder och hon fick mycket uppmärksamhet av såväl följare som av rättvisekrigare som ramlade av stolen av kränkthet. Trollningsnivån i hennes videor var så hög att undertecknad fortfarande inte vet om hon medvetet provocerade eller var seriös med sina budskap.

Hon har även blivit intervjuad i tv, blivit trakasserad av en professionell rättvisekrigare samt satt i förvar av kanadensiska myndigheter när hon återvände efter en vistelse i Tyskland. Uppenbarligen blev etablissemanget livrädda för hennes åsikter. Vi andra tar hennes videor med en nypa salt och skrattar i mjugg åt den kontroversiella framtoningen.

Bortsett från hennes tidigare Hitlerhyllningar så gör Evalion videor om politik, västerländsk historia och politisk korrekthet. Eftersom hon är avstängd från YouTube så hittas hon främst genom Twitter och fansiten Evalion.org samt via diverse proxykanaler på YouTube.

Evalion.org

Twitter

 

Är du en kvinna som känner dig manad att skriva om tradition, kvinnans roll, familjen eller något annat som ligger dig varmt om hjärtat? Skicka i så fall ett meddelande till oss via vårt formulär eller på vår Facebooksida!

 • Vargabarn

  Bra lista! Kände till de flesta redan, men en del var nya för mig.

 • Sven™

  Härligt att se fler kvinnor finna sig till Alt Högern.

 • Lord Lolland

  Blev Evalion ikke sindssyg og begynde at snakke positivt om kommunisme?

  • Kristoffer Hugin

   Jo, hon ska ha rört sig en hel del över den politiska skalan och framstår inte heller som helt mentalt stabil. Men eftersom hon blev så stor så tyckte jag hon var värd att nämna.

 • ………..

  Dreamydiglot är den ni ska kolla upp. Ni kan tacka mig senare.

  • Kristoffer Hugin

   Haha, hon är lite speciell men underhållande.

 • Vargabarn