Multimedia

Vita pillret – Avsnitt 4 – #backaKenta med Conrad som gäst

Conrad från @ingridochconrad gästar showen och leverar toppbants. Diskussionerna svajar lite åt alla håll och tekniken var inte riktigt med oss idag men trots vissa motgångar är vi nöjda.

00:00-00:33 Conrads rödpillningshistoria som övergår till het och tung rasistpostning
00:33-00:47 #backaKenta
00:47-00:50 Kangz of Blitz – One way to Win
00:50-01:14 Blatteskatten
01:14-01:50 Kvinnor inom althögern
01:50-01:58 Pillerutdelning
01:58-02:03 Outro

RSS

 • MartinA

  Jag tycker det är väldigt mycket framstående kvinnor bland nationalister? Dels känner jag jag en del enormt emminenta kvinnor som är engagerade. Och dels finns det många kvinnliga företrädare och ansikten. Ingrid Carlqvist är en av de absolut bästa inom svenska högern. NMR har sin radio regeringen. Sen lär det vara flera kvinnor som är med och skapar nordfront och dess kvalitet.
  Sen finns det flera youtubare, som feministinspektionen och carlqvists kompis och flera av de stora bloggarna.

  Dessutom vore det ju helt upp och ner om det vore kvinnorna som klev fram och ”räddade” oss. Jag tycker svenska kvinnor har fantastiska representanter bland oss som bygger samhället på nytt. Gott så! Vårt stora problem är ett mansproblem, inte ett kvinnoproblem. ”You build it and they will come”.

  Sen är det viktigt att vi män ger senioritet till våra riktiga valkyrior. Vi är ju hårdkodade till att ge uppmärksamhet till yngst och ”snyggast”. Här behöver vi göra en ansträngning, av ren heder. Och för att ge tribut till dessa modiga och trofasta och sunda och fantastiska kvinnor som stått jämte oss länge.

 • MartinA

  Rödingar är på vissa sätt lättare att rödpillra än vanliga människor. Därför att rödingar ändå bryr sig på något sätt, de är bråkiga människor. Som finner det lönt att engagera sig i politik idealistiskt. Vanliga människor är svåra att rödpillra eftersom de helt enkelt inte bryr sig. Det är därför många inom althögern är före detta rödingar.

 • Radio88

  Nationalismen är varken vänster eller höger den är tvärpolitisk.
  http://www.sverigekanalen.com Tuneinradio mobilt sök sverigekanalen