Multimedia

Vita pillret – Avsnitt 5 – Krrrrrrossa narrativen

Stort fokus i detta avsnitt på ord och memers betydelse samt en genomkörning av särskilt stygga narrativ som florerar ute i debatten. Ny låt av Kangz of Blitz som vi har premiär för, samt väldigt vitpillrade nyheter när det kommer till d’nationer. Allt detta, och lite till, i dagens avsnitt av Vita pillret.

00:00-00:21 Kentfrågan har fortfarande inte fått sin lösning

00:21-01:12 Althögerns språkskola

01:12-01:16 Grav autistpostning

01:16-01:19 @KangzofBlitz — Islamic Cheese Pizza

01:19-01:24 Extrem skitpostning

01:24-01:28 Unik tävling — chans att vinna Jonas Nilssons Anarkofascism

01:28-01:43 D’nationer

01:43-02:30 Narrativ del 1, Bär moralfanan, Svensk identitet, Taktisk nihilism

02:30-02:47 Robert Rönngrens artikel om atomiseringen i samhället

02:47-02:50 Avslut

RSS

 • Karl Olsson

  I <3 Capitalism

  😉

 • Sven™

  Oy vey.

 • MartinA

  Syftet med meditation är att uppleva världen utan egots filter. Eftersom förlusten av egot är det som gör döden skrämmande är meditationen central metod för den budistiska filosofin. Ungefär som att älska sin nästa är central metod för kristendomen.

 • White Mothership

  Kul med språkskola och bra resonerande kring språk och diskurs. Det känns dock naturligare att använda termerna på engelska. Baserad känns, ja, lite cringe. Men det kanske är en vanesak. Jag har följt Daily shoah i något år så jag tänker de här termerna på engelska och uttalar de med engelskt uttal men man kanske vänjer sig med svenska översättningarna. Autiste, ovenworthy, dindu, fuckin based, naxalt, gibs, thot, fam, anudda shoah, six gorillion, disgusting normies, praise kek osv.

  Men jag gillar allt ni gör! 🙂