Multimedia

Vita pillret – Avsnitt 6 – Noterade av EXPO-senpai – gäst Kristoffer Hugin

Det borde varit en händelelös vecka men inte en lugn stund för Vita pillret. Poohl-senpai från EXPO uppmärksammade oss, Christoffer får till en ”dejt” med curatorn från @sweden twitterkontot och #bleknationalism kommer på tal (ugh). Skribent Kristoffer Hugin säkrar en framtida comeback som gäst genom sitt avancerade sifferpostande, och Gustav håller på att bli REKT av The Golden One men Gustavpostar sig ur situationen.

Det och inget annat i senaste Vita pillret.

0:01 Filmen Play
18:26 EXPO och FEJK NEWS
50:00 Christoffers ”dejt” med twitterkontot @sweden
1:23 C Y B E R N ∆ Z I – Right Wing Death Squads
1:26 Bonniers hatartikel om brottslighet och genetik
2:06 D’nationer
2:18 Gustavs plattjordpostande2:42 Avslut

RSS

nordic.altright.com

KIT-artikeln
https://kit.se/2017/06/16/88686/del-3-tank-om-det-sitter-i-generna/

Forskarens hemsida
http://amirsariaslan.com/
SeventhSon

 

 • Parsifal

  Jag är av den uppfattningen att ett poddradioprogram som sänds regelbundet inte bör vara längre än en lektion i grundskola/gymnasium alltså 40-45 minuter. Maximalt 60 minuter. De flesta orkar nog inte koncentrera sig längre och ganska få har nog tid att avsätta 2-3 timmar för att lyssna på ett program. ”Den kokta grodan” tycker jag i detta avseende är ett föredöme, deras senaste avsnitt var 34 minuter.
  Återkommer till mitt förslag om att börja varje program med pillerutdelning och göra det till en tradition. Vad säger redaktionen om det?

  • Motgift sänder två timmar men bara på måndagar. Annars håller det sig runt timmen. Podcast Nationella ligger också runt timmen. Ingrid & Conrad ligger också runt en timme, ibland lite längre. Dom enda sändningar som brukar vara långa är live-sändningarna som har dragit iväg åt både 3 och 4 timmar. Men dom sänder i regel bara så långa sändningar en gång i månaden. Radio Nordfront brukar ligga på runt 4 timmar, ibland längre. Radio Regeringen brukar också dra iväg åt tretimmarshållet. Nordic Frontier ligger också där omkring. En lång sändning kan vara kul men inte om alla gör det hela tiden. Märker att det blir extremt stressande. Lyssnar hellre på flera olika pods som ligger runt timmen och kanske en som är 2 timmar.

   • Parsifal

    Man kan ju ha olika infallsvinklar på det här. Personligen tvekar jag att börja lyssna på ett program som är 3-4 timmar långt. Ofta finns det en innehållsförteckning så möjligheten att söka upp något som man är speciellt intresserad av finns ju, men hur många gör det? Ingrid & Conrad verkar ha svårt att hålla sig inom en timme men det är kanske inte deras ambition.
    Jag misstänker att långa program riskerar att bli ett forum för redan frälsta. Inget fel i det men har man ambitionen att få nya proselyter så tror jag att en-timmes-konceptet är det bästa. Det är nog ingen slump att en normallektion i skolorna ligger på 40-45 minuter, det handlar nog om lång och beprövad erfarenhet.

  • Tack för konstruktiv kritik, lite svar nedan:

   Vi försöker inte nå samma segment som Den Kokta Grodan, det är ett bra format med en ton som passar den publiken. Hög energi och intensivt, dock inte lika stort fokus på att gå in på ämnen i detalj.

   Världens mest populära althögerpodcast, The Daily Shoah, brukade tills rätt nyligen klocka in på tre timmar. De gjorde om sitt format något och kör nu två sändningar veckan som ligger på runt 2-2,5 timma var.

   Jag tror således inte på att man måste hålla sig till en timma, såvida inte det finns belägg för att svenskars koncentrationsförmåga är betydligt sämre än övriga världen. Däremot är målsättningen att hålla sig till runt 2 timmar men det brukar rinna iväg lite där…

   • Sven™

    Desto längre avsnitt desto bättre säger Sven.

  • Vargabarn

   För mig får Vita Pillret gärna vara längre eller komma ut oftare. Gillar den skarpt så jag kan inte få nog. Hur de väljer att dela upp tiden på antal avsnitt spelar mig ingen roll, jag tar bara och pausar när jag ska göra något annat.

   • Sven™

    Ja det är inte svårare en så om man inte har tid.

    • Vargabarn

     Klart jag fattar det. Min poäng är bara att jag uppskattar allt material Vita Pillret puttar ut.

 • White Mothership

  En neger! Heta droppar.

  Tänk så här för ett logiskt och dessutom enkelt bevis som bevisar att invandringen ökar brottsligheten, eftersom invandrarna ju är överrepresenterade (Som vi ju har statligt sanktionerad forskning som visar, t ex BRÅ 2005).

  Vi har 1000 svenskar som bor i en stad, varav 1 % tillsammans begår 1000 brott per år. Det sker alltså 1/brott per capita i ett homogent etniskt svenskt samhälle. Nu kommer det 100 utomeuropeiska invandrare och flyttar in, varav 5 % begår 500 brott per år. Nu har vi 1100 invånare och det begås 1500 brott vilket innebär att nu är brottsligheten 1,36 brott per capita (1500/1100 = 1,36). Vips, brottsligheten har ökat med 36 % av att vi bara fick 9% utomeuropéer i staden.

  Det som är bra med detta exempel är att det är enkel matematik som inte går att trovärdigt argumentera mot, så accepterar man att invandrare är överrepresenterade, så måste man acceptera att invandringen ökar brottsligheten.

 • White Mothership

  Dessutom, medicineringen tar ju inte bort hela överrisken för ökad brottslighet. Så vi kan aldrig få samma utfall med en population med annan etnisk sammansättning.

  • Nej, exakt så är det. Med en homogen befolkning med låg brottslighet behövs få kontrollmekanismer från samhället för att hålla dessa i schack. Med en ökande andel kriminella grupper får vi i stället en polisstat, givet att samhället klarar av att upprätthålla en sådan givetvis. Annars får vi i stället anarki vilket verkar vara vägen Sverige är inne på.

 • Vargabarn

  Vad hette Facebook-gruppen? Det var någonting-borg.

 • Klas2

  Ni får ju länka till Expo så att hälften av alla träffar till deras grejor kommer från oss 😀

 • Klas2

  Subsahariska afrikaner är enbart till nytta i sverige. De lär ut folkgemenskap till svenskarna. Och de tvättar bort de äckligaste hororna från den svenska gemenskapen. Långsiktigt är afrikaners överlevnadsprognos på sextio grader nord noll. De är inte ett hot, de är en tillgång.

 • Prime Villain

  https://kit.se/2017/06/16/88686/del-3-tank-om-det-sitter-i-generna/

  Är det här Bonnier-artikeln som refereras?

  • Kristoffer Hugin

   Ja, det stämmer bra. Mycket läsvärd artikel och extremt rödpillrande för att vara i MSM-media. Jag har nog faktiskt aldrig läst en artikel i svensk media med så kontroversiell fakta.