Nyheter

Hamburg Brinner—Kommunister = Terrorister

Den 7-8 Juli var det G20-stämma i Hamburg, Tyskland. Merkel ville visa Trump och Putin att en funktionell demokrati tillåter demonstrationer och att samhället kan klara av när olika grupper har skilda åsikter. Resultatet? En katastrof utan dess like.

Medan Merkel spenderade tiden i en lyxsvit som gick för 4,600 Euro per natt fick stadens poliser sova på golvet av utmattning. Under de våldsamma upplopp som svepte över staden blev över 200 poliser skadade. Bilar brändes, fasader sprejades, butiker plundrades, och rutor krossades.


Bokstavligen kristallnacht!

Över 20,000 poliser och 100,000 demonstranter deltog i de—enligt CNN—”fredliga” demonstrationerna. Enligt en artikel i The Independent har många migranter sagt att upploppen har varit galna och helt fruktansvärda. Man vet att kommunister är en riktig pest när till och med asylinvandrare tycker att det blir för våldsamt.

Men lyssna nu gojim, de här demonstrationerna är bara en del av livet i ett modernt samhälle, eller hur? Kanske, men behöver det verkligen vara så? Vissa liberaler kritiserar Antifa och andra socialistiska terrorgrupper genom att kalla dem ”fascister”. Ursäkta?Kommunister och fascister är detsamma, svensk! Gå nu och var en duktig liberal!

Det finns en tydlig skillnad mellan vänstern och högern, speciellt när det gäller hur vi beter oss i det allmäna rummet. Antifas europatour fortsätter, först Paris, nu Hamburg. Varje gång en sådan här ”incident” inträffar kommer Putin och Assad att verka mer och mer rimliga. Det finns en gräns när det gäller hur mycket en vanlig person kan tåla när det kommer till våldsvänsterns chimpansbeteenden, och den gränsen är snart nådd.