Perspektiv

15 saker som fick dig att få nog av mångkultur

Så här kan det se ut inom akademin idag.

Det som fick dig att hitta till Nordisk Alternativhöger var troligen att du har reagerat negativt på de händelser som definierar vår samtid – men som kanske även har gett dig positiva känslor i form av en medveten identitet. Vi listar 15 anledningar till vad som kanske fick dig att få nog av den påtvingade mångkulturen.

 1. Du insåg instinktivt att folk från radikalt olika kulturer inte vill bo nära varandra.
 2. Du tröttnade på att känna dig som andra klassens medborgare i ditt eget land pga politikernas prioriteringar.
 3. Du insåg att massinvandringen på sikt ersätter vita människor i deras egna länder och att det är stort hyckleri att bara västvärlden ska göras mångkulturell.
 4. Du insåg att dina barn kommer få växa upp i ett ännu mer otryggt samhälle än det är idag.
 5. Du tröttnade på att se och läsa nyheter dagligen om stenkastning, upplopp, bilbränder, grupp- och överfallsvåldtäkter och allmänt osvenskt bedrägligt beteende.
 6. Du fick nog av att bli kallad rasist, fascist, nazist, islamofob etc för att du vill bevara ditt land och ditt eget folk.
 7. Du fick nog av att inte känna dig bekväm i vardagen på grund av mångkulturella inslag (så kallad blatteskatt).
 8. Du insåg att varken media, politikeretablissemanget, EU eller den akademiska världen vill dig väl genom att propagera för mångkulturalism på din och ditt folks bekostnad.
 9. Du insåg att det är ett (((sammanträffande))) att vissa grupper är överrepresenterade inom områdena ovanför och starka förespråkare för mångkultur och globalism.
 10. Du insåg att utan svenska folket så kan inte en svensk kultur existera.
 11. Du insåg att för att man ska kunna uppskatta andra kulturer så ska de bevaras och stanna i sina respektive länder, och givetvis har även svenska folket rätt till sin egen identitet.
 12. Du tröttnade på att höra att du har en skuld till tredje världens fattigdom och därför måste ”öppna ditt hjärta” och låta vem som helst få bosätta sig i Sverige.
 13. Du tröttnade på att höra ”vi måste ta ansvar” och ordet ”utmaning” i stället för att få höra ”repatriering”.
 14. Du fick nog av hatet mot den vite mannen av vänsterpack, feminister och invandrare.
 15. Du insåg att mångkultur endast leder till splittring, minskad social tillit, konflikter och krig.