Multimedia

Vita pillret – Sommarspecial 2 – Berättelsen om Arktos med gäst Daniel Friberg

Arktos media är den idag största utgivaren av althöger- och traditionalistisk litteratur. Följ med på en resa från dess ödmjuka uppstart till att bli en av de viktigaste instutitionerna inom dagens sanna höger.

RSS

Arktos födelse och plats inom althögern – en artikel av Charles Lyons

 • Alex

  rikritgt tråikgt att man inte får några svar av Alternativ högern 80 tal och vita pillret, efter flera försök och roliga och ”uppskattade” Donationer. tyckte om de men har typ slutat att följa, riktigt trist, synd då ja verkligne gillade conceptet

  man e på väg o bli svart pillrad, alla beter sig så här typ, o de smittar av sig 🙁

  saknar vita pillret 🙁

  • tymos

   Kolla in forumet på Motgift, där kan du lära känna folk.

  • Webbredaktionen

   Sorry Alex, har haft dålig koll på mejlen senaste tiden, men svarat nu 🙂
   //Gustav

  • Sommarspecialerna är förinspelade eftersom Christoffer Dulny är i USA just nu varför formatet är lite annorlunda. Donationerna är givetvis uppskattade och kommer sjävklart nämnas när Vita Pillret återkommer i sin vanliga form.

 • tymos
 • Bra program.

 • tymos

  Förväntar mig en utförlig och förhoppningsvis upplyftande rapport från ”Unite the Right” i Charlottesville!