Nyheter

Anders Borg – MUF upp i dagen

Precis som sina yngre partifränder har Anders Borg visat att han är kapabel av att kalla kvinnor för ”slampa” och ”hora”, tafsa andra män på skrevet och blotta sig, genom att göra ovanstående på en fest i Stockholms skärgård. Ännu en fjäder i hatten för den liberalkonservativa/nyliberala ideologin där de visar att de är självupptagna hedonister som inte har någon som helst respekt för även den mest milda form av anständighet.

SVT, Expressen, Aftonbladet och Dagens Industri rapporterade incidenten dagarna efter att den inträffade. SVT valde dock att bara nämna honom som ”ex-ministern”. För någon som jag, som faktiskt har en eller annan bekant som stöttar alliansen, är det här en bra dag. Jag ser redan fram emot att få gnida in det att deras ”finansiella geni” visade sitt stimuluspaket.

För första gången måste jag hålla med Nyheter24: Att visa kuken är ett uselt partytrick. Vänsteridioterna påstår dock att ”Hyllningarna av Anders Borg visar att man alltid kommer undan som man”. Om man alltid kom undan som man skulle han inte behöva be om ursäkt, men det är lugnt, jag kommer ha gott om tid att sätta vänstern på plats när jag har de i min helikopter. Man kan komma undan med det som man, men inte som vit man.

Om någon på allvar fortfarande tror att ekonomisk konservatism tillsammans med kulturliberalism skulle innebära något annat än totalt kulturförfall där gårdagens anständighet ersätts med ett dygdlöst samhälle där pengar är den enda moralkompassen, här ser ni personifieringen av den nyliberala ideologin: En rik finansman som dricker sig stupfull och visar kuken.