Multimedia

The White Pill – Summer Special 3 – AmRen, pre-Unite the Right & Nordic Youth – Guest Barbute

 

Tredje sommarspecialen av Vita Pillret! Gustav och Kristoffer Hugin pratar med Christoffer Dulny och Daniel Friberg som just nu befinner sig i USA för att under lördagen delta på Unite the Right, den hittills största alt rightkonferensen. Friberg berättar om sina erfarenheter från American Renaissance-konferensen där han deltog och Dulny berättar om upplevelserna hittills i det stora landet i väst. Barbute från Finland som också är i USA med Friberg & Dulny är gäst och berättar lite om amerikansk historia.

Avsnittet är på engelska och har lite varierande ljudkvalité pga tekniska problem vid inspelningen.

RSS

The third summer special of the podcast the White Pill from the Nordic alt right! The regular Gustav and Kristoffer Hugin, co-editor,  broadcast from Sweden and talk to Christoffer Dulny, chairman of the Nordic alt right, and Daniel Friberg, co-founder of altright.com and CEO of Arktos publishing. They are in the US to attend the conference Unite the Right this saturday, the largest alt right conference to date. Daniel Friberg tells us about his impressions from the American Renaissance conference which he attended. Christoffer Dulny speaks about his experiences so far in the large country in the West. Barbute from Finland is guest and talks about American history.

Usually the White Pill is recorded in Swedish language, but for this episode everyone speaks English. We’re sorry about the audio quality being not up to our usual standards due to technical difficulties.

RSS