Nyheter

Vita pillret nedstängt – öppnar upp på ny plattform

Någon försökte stänga ner vår populära satirshow Vita Pillret, vi visste helt enkelt för mycket.

Men det är lugnt, det som inte dödar oss gör oss bara #vaknare.

Memande åsido det pågår en kamp för att förinta oss från alla plattformar på nätet, jag själv är bannlyst från USA, BAAAAAAANLYST FRÅN USA, så de vill inte ens att vi ska få verka i köttrymden. Jag är chockad, totalt chockad. Jag har bara försökt göra politisk satir fast utan att suga av etbalissemanget likt Betnér och hans kurdiska pojkvän Zoran.

Tydligen är det inte ok. Jag trodde vi levde i 2017 där Trump är president och 30-talet kommer tillbaka. Sen får jag den här skiten slängt på mig. Jag bokstavligen skakar just nu.

Bokstavligen jag

Jag blir också subtweetad till helvetet och tillbaka av mörtaxlade hipsters utan humor och som tror att de går och bär världen på deras axlar när de egentligen pliktskyldigt citerar Pepsivärderingar.

 

Betald av soros.

 

Åjuste, vi skulle pubba våran ny podplattform lel. Här är den, njut av Sveriges största satirshow. Avsnitt 10 kommer att bli alldeles alldeles underbart.
RSS

 • Martin

  Helvete Dulny, nu är det du och Guillou – och då fick du inte ens fara runt i världen och vifta med kpist först. Skämt åsido så ordnar det sig fam. Ser framemot nya avsnitt.

  • Haha vem vet vem vet.
   Tack det kommer garanterat ett nytt, mycket har hänt.

 • Det ryktas att Spreaker också är på G med nedstängningar. Finns det verkligen inte fler alternativ?

  • Jo det är en del intressanta projekt under uppsegling, vi tar det vi kan få. Det handlar trots allt mindre om pengar och mer om nedlagd tid.

   • Fan, ni var där verkligen. Ni har varit med om en historisk händelse. Så här i efterhand så kommer nog Charlottesville ses som början på nåt nytt.