Nyheter

10 anledningar till varför Hanif Bali skulle bli en baserad partiledare för Moderaterna

Nu när Anna tagit sitt samhälleliga ansvar för att göra politiken roligare, genom att avgå, finns det för oss bara ett enda alternativ: vår husneger Hanif Bali.

Faktum är att Hanif skulle kunna lämna politiken idag och ändå ha gjort ett större avtryck än många partiledare Han har underhållit folk, spridit radikala memer via twitter, varit uppkäftig och rentav hatisk mot ett chockerat vänsterliberalt etablissemang. De kan inte besegra honom eftersom de är sparrisarmade svagsinta flockdjur som inte har en tiondel av hans bantz.

Faktum är att Hanif Bali på många sätt förstår oss bättre än både Jimmie Åkesson och Mattias ”skicka danslag till Tensta” Karlsson gör. Hanif vid rodret skulle vara en tydlig signal att det är dags för hårdare tag både retoriskt och politiskt då han precis som mig själv önskar död åt oliktänkande (lel satir). Nu över till listan:

10 anledningar till varför Hanif Bali skulle bli en baserad partiledare för Moderaterna.

”Jag kraschade planet och lämnade Anna i vraket!”

1. Han dräper sociala rättvisekrigare på twitter och skickar dem till kuckskjulet.
2. Han står på sig när skitstormen väl träffar fläkten, lögnmedia blåst av banan!
3. Han har en personlighet till skillnad från robot-Anna.
4. Han höll på Trump vilket är en stark grodvissla för mer radikala åsikter.
5. Han är blatte och kan således komma undan med mera, tragiskt men så är det.
6. Det kommer trigga etablissemanget som fan att han i och med detta ”normaliserar rasismen”.
7. Han verkar avsky eliterna ungefär lika mycket som oss. Ungefär alltså.
8. Alla andra alternativ är antingen direkt dåliga eller tråkiga. Inte Hanif.
9. Han är troligen en större rasist än samtliga kandidater tillsammans.
10. Vi kommer att kunna peka på denna lista och säga ”HA, vi var först ute”.

Se även en het tagning av undertecknad angående flugkvinnan Anna

 • Anders Eriksson

  Mycket bra skrivet och talat, Christoffer! Jag instämmer i att Hanif Bali är rätt kandidat. Att han är ”rasifierad” är för mig oväsentligt: det är innehållet i ett huvud som räknas, inte färgen på det. Men eftersom en ”rasifierad” partiledare för Moderaterna skulle reta gallfeber på de progressiva är det en bonus. Jag hoppas att det intensifierade vansinne vi upplever nu kan leda fram till ett mer moget samhällsklimat, där bland annat autenticitet värderas. Det du säger i videon är mitt i prick och är något jag själv har tänkt på långt innan jag hörde det från alternativhögern.

  Ett påpekande bara: du borde ha haft citattecken runt ”husneger”. Det är vänsterns förnedrande uttryck, inte alternativhögerns.

  • Lidingöbon

   Alternativhögern skiter givetvis i vad blattar och etablissemanget tycker om våra ordval. Husneger är roligt att använda eftersom det triggar globalister när vi använder samma begrepp som dem och det är ett roligt sätt att beskriva hur Hanif lyfter fram våra frågor även fast han är av en annan ras och det således ej ligger i hans egenintresse.

  • Sven™

   Vad fan gör en Svärgevän på den här sidan? Missade du pop-upen där det klart och tydligt stod ”Nazister endast” ?

   • Får du också upp den hela tiden? Galet!

    • Sven™

     Ja det har väll hänt sisådär 6 miljoner gånger men jag klagar inte.

 • Klas2

  Vetta! Fy fan! Sålla heter det! Eller sovra! Eller granska!

 • KrugalSvylse

  Haha, klockren analys.

 • Asatemplet

  Sverige ska av svenskar styras. M är otroligt passé ändå.

 • Jag kan respektera Hanif Bali trots att han inte är svensk. För några år sedan blev jag blockad på Twitter. Han är nog den ende som har avblockerat mig. Han är rätt kul. Han har förändrats en hel del sedan jag blev blockad. Han är definitivt inte lika PK längre.