Guide till Althögern

14 gånger då du fick NOCK av mångkulturen

Det som fick dig att hitta till Nordisk alternativhöger var troligen att du har reagerat negativt på de händelser som definierar vår samtid – men som kanske även har gett dig positiva känslor i form av en medveten identitet. Vi listar 15 anledningar till vad som kanske fick dig att få nog av den påtvingade mångkulturen.

 1. Du insåg instinktivt att folk från radikalt olika kulturer inte vill bo nära varandra.
 2. Du tröttnade på att känna dig som andra klassens medborgare i ditt eget land på grund av politikernas prioriteringar.
 3. Du insåg att massinvandringen på sikt ersätter vita människor i deras egna länder och att det är stort hyckleri att bara västvärlden ska göras mångkulturell.
 4. Du insåg att dina barn kommer få växa upp i ett ännu mer otryggt samhälle än det är idag.
 5. Du tröttnade på att se och läsa nyheter dagligen om stenkastning, upplopp, bilbränder, grupp- och överfallsvåldtäkter och allmänt osvenskt bedrägligt beteende.
 6. Du fick nog av att bli kallad rasist, fascist, nazist, islamofob et cetera, för att du vill bevara ditt land och ditt eget folk. 
 7. Du fick nog av att inte känna dig bekväm i vardagen på grund av mångkulturella inslag (så kallad blatteskatt).
 8. Du insåg att varken media, politikeretablissemanget, EU eller den akademiska världen vill dig väl genom att propagera för mångkulturalism på din och ditt folks bekostnad.
 9. Du insåg att utan det svenska folket så kan inte en svensk kultur existera.
 10. Du insåg att för att man ska kunna uppskatta andra kulturer så måste de bevaras och stanna i sina respektive länder, vilket givetvis även är svenska folkets rätt.
 11. Du tröttnade på att höra att du har en skuld till tredje världens fattigdom och därför måste ”öppna ditt hjärta” och låta vem som helst få bosätta sig i Sverige.
 12. Du tröttnade på att höra saker som att ”vi måste ta ansvar” och ordet ”utmaning” i stället för att få höra ”repatriering”.
 13. Du fick nog av hatet mot den europeiska identiteten av vänsterpack, feminister och invandrare.
 14. Du insåg att mångkultur endast leder till splittring, minskad social tillit, konflikter och krig.
 • anonymous

  Oy, vem shoade den 15e punkten?

  kan jag få tvålen om ni hittar han? Jag börjar få slut på mitt special-sortiment.

 • RL, Vallentuna

  Mycket bra !! Men vad är det för fel på väljarna ?? Idioter ? Masochister ? Hur kan sådana som expouslingarna ens visa sig ute ,utan att bli utskällda och örfilade ?? Hur kan Schyffert , Schulman och Strömstedts sticka upp sina trynen utan att rättskaffens patrioter ger dom respass ner tillbaka i sina PK hålor ? Det är otroligt hur långt det gått–Vettigt folk blir attackerade av vänstermobb och patrioter blir slagna blodiga av poliser…