Guide till Althögern

11 effektiva sätt att skapa framtida ”näjzister” på

Bli vad situationen kräver

Vi lever i en tid där Overtonfönstret har flyttats rejält in i DDR-territorium och de flesta som inte skriver under på de Sverigefientliga budskap som kablas ut av etablissemanget kallas för nazister eller andra epitet som syftar till att dehumanisera oss eller göra våra argument illegitima. Trots detta verkar vi inte ha några farliga nazister som arbetar på nyhetsredaktioner, som professorer inom akademin, i regeringen, hos IT-företag som skapar sociala nätverk eller som agerar som skränande och våldsamma gatumobbar.

Vi bjuder därför på en liten guide till alla kulturmarxister för att visa vad de kan göra för att skapa fienden som de hatar så mycket. För en sak kan vi lova: förr eller senare dyker han upp och ställer saker till ordning igen.

Onda dödsknarkarnazister som deltog i den grovt rasistiska fasciströrelsen Folkets Demonstration.

Hur man skapar “nazister”

1. Förneka ett folk dess historia eller demonisera historiska händelser.
2. Förneka ett folk rätten till en egen identitet eller demonisera deras karaktär.


Jaså du ville fira traditionell midsommar? Det ska vi bli två om lille svensk!

3. Intala dem att deras historiska skuld är moralisk och endast kan betalas genom att låta mängder av folk från fattiga länder komma in i deras land och ge dem allt dessa kräver. Låt skulden aldrig anses vara återbetald.
4. Ge andra folk och samhälleliga subgrupper särrättigheter och fördelar baserat på deras grupptillhörighet och identitet men förneka det egna folket samma rätt.


Arbetsförmedlingens diskrimininering

Lika villkor för alla…

5. Anpassa samhället så att folkets egna möjligheter till självbestämmande, livsrum och reproduktion försvåras till förmån för en liten elit och deras nya adel.


Faktisk artikel i DN nyligen

6. Demonisera alla uttryck av missnöje mot ovanstående samt alla uttryck av kärlek för den egna nationen genom att använda negativt laddade epitet såsom rasist, fascist, nazist, islamofob etc.
7. Tumma på yttrandefriheten och förespråka censur av åsikter och yttringar som syftar till att ge tillbaka folket dess rättigheter och territorium.


8. Se åt andra hållet när våld, förföljelse och trakasserier utövas mot det egna folket av subgrupper som givits högre status.
9. Inskränk möjligheterna för folket att försvara sig själva genom skärpta lagar för vapeninnehav.


 

10. Beskyll folket för att själva ha orsakat minoritetsgruppernas våldsbeteende genom att skuldbelägga offret och skylla på exempelvis “samhället” eller “rasistiska strukturer”.
11. Reagera med förvåning när plötsligt en majoritet av folket blivit “nazister” och ställer dig inför rätta i Finspångsrättegångarna för att utkräva rättvisa.
 • MartinA

  Gör det lagligt och ekonomiskt fördelaktigt att diskriminera ursprungsbefolkningen på arbetsmarknaden.
  http://www.friatider.se/axfood-ger-sina-jobb-till-nyanl-nda-invandrare

  • Det faller in under ”Ge andra folk och samhälleliga
   subgrupper särrättigheter och fördelar baserat på deras
   grupptillhörighet och identitet men förneka det egna folket samma rätt.”

 • WHITE PEPE

  Bra artikel igen Kristoffer. Säg inget till dina medarbetare men dina artiklar gillar jag lite extra (shhhh).

 • Åh vad jag längtar till Finspångsrättegångarna. Efter alla år av svarta piller så var det som behövdes för att återfå hoppet igen.